Informatie 0 Favorieten Home

Contactgegevens

Corona update

Via deze pagina willen we u graag op de hoogte houden van de laatste updates rondom het Coronavirus en uw vakantie. Op dit moment zijn wij telefonisch helaas niet bereikbaar door de enorme hoeveelheid aan vragen, omboekingen en annuleringen. Daarnaast werken onze mensen thuis met alle beperkingen van dien. Op deze wijze kunnen wij meer mensen helpen in een korte periode. We verzoeken u daarom dan ook om uw vragen per mail te stellen. We vertrouwen op uw begrip. Hieronder vindt u alvast het antwoord op de meest gestelde vragen:

 

Opening vakantiehuizen

In principe zijn alle vakantiehuizen in Nederland geopend, tenzij anders aangegeven. Veel vakantiehuizen dragen ook het label 'Corona proof'. Bij deze vakantiehuizen gelden aanvullende voorwaarden rondom het eventueel verzetten van uw verblijf en mag u er vanuit gaan dat de accommodatiehouder alle voorzorgsmaatregelen in acht neemt, zoals het contactloos overhandigen van de sleutels en het schoonmaken van de woning. U kunt deze vakantiehuizen huren zonder financieel risico maar bovendien met minimale gezondheidsrisico's.
 

U heeft een vakantiehuis in Nederland geboekt:

- Alle landelijke maatregelen en aanscherpingen daarop gelden voor alsnog tot en met 19 mei. De datum van 1 juni geldt enkel voor evenementen waar een vergunning voor benodigd is, zoals paasvuren en festivals.

- Voor alle accommodaties in Zeeland gelden afwijkende richtlijnen tot 22 mei. Indien u een aankomst heeft gepland tot deze datum, heeft u als het goed is bericht van ons ontvangen met uw mogelijkheden.

- Heeft u een aankomst vanaf 20 mei, dan mag u er voor alsnog vanuit gaan dat uw boeking door kan gaan, tenzij u een ander bericht van ons heeft ontvangen. Wanneer de nieuwe richtlijnen bekend zijn die betrekking hebben op uw verblijf, dan informeren wij u hierover zodra wij meer weten. U kunt uw boeking eventueel wel annuleren tegen de geldende algemene voorwaarden.

 

U heeft een vakantiehuis in Belgie of Duitsland geboekt:

- Alle aankomsten tot en met 17 mei zullen geen doorgang kunnen vinden. 

- Heeft u een aankomst vanaf 18 mei, dan mag u er voor alsnog vanuit gaan dat uw boeking door kan gaan, tenzij u een ander bericht van ons heeft ontvangen. Wanneer de nieuwe richtlijnen bekend zijn die betrekking hebben op uw verblijf, dan informeren wij u hierover zodra wij meer weten. U kunt uw boeking eventueel wel annuleren tegen de geldende algemene voorwaarden.

 

Heeft u een vraag die niet direct verband houdt met het Corona virus? Bekijk dan eerst ons overzicht met veelgestelde vragen.


E-mail: info@heerlijkehuisjes.nl


Openingstijden
Maandag / vrijdag:09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Bedrijfsgegevens
Silka Holiday Rentals bv
Lange Baan 8c
8331 LW te Steenwijk

KvK: 56687648
BTW: NL852262267B01
SGR: 3394
IBAN: NL31 RABO 0139 0374 54